Disclaimer

De informatie welke op deze website/ webshop door Groene Hart Metaaldetectors wordt getoond is met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Groene Hart Metaaldetectors verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten en producten die door Groene Hart Metaaldetectors worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Groene Hart Metaaldetectors aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel niet goed functioneren van deze website of webshop. Wij aanvaarden op generlei manier aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website en webshop opgenomen informatie, prijzen en tarieven.

Hoewel wij echt alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Groene Hart Metaaldetectors niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Mogelijke verwijzingen van ons naar websites die niet door Groene Hart Metaaldetectors worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Groene Hart Metaaldetectors is uiterst selectief ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt. Toch kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze sites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Groene Hart Metaaldetectors worden onderhouden wordt afgewezen.

metaaldetectors

© 2024 Groene Hart Metaaldetectors     Dorpsstraat 139 2421 AX Nieuwkoop     webdesign Flash3000 Productions